Мрежести хулахопки модел 9007 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Мрежести хулахопки модел 9007. Долги црни мрежести хулахопки, идеална комбинација со вашите кратки здолништа или кратки пантолони. Изработени се од крупна, мека, црна мрежа која растегната по ногата има форма на симпатични кругови. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.