Хулахопки пајакова мрежа модел 9085 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Хулахопки пајакова мрежа модел 9085. Долги црни хулахопки со декоративен мотив- пајакова мрежа која е разгранета по целата нога. Совшени се за маскенбали или за некоја друга забава. Материјалот е полупровиден и му дава потемен тен на вашата нога, додека пак пајажината е нацртана од бели линии