Мрежести хулахопки модел 9008 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Мрежести хулахопки модел 9008. Долги црни мрежасти хулахопки изработени од фина мрежа. Во мрежата се вметнати сребрени украсни циркони кои даваат дополнителна уникатност на моделот. Може да биде елегантно пополнување кон палетата од долен веш што ви ја предлагаме.