Чорапи пајакова мрежа модел 9090 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри !

Чорапи пајакова мрежа модел 9090. Долги над колена – пајаково мрежасти чорапи изработени од фина мрежа. Во дезенот е вметната пајакова мрежа која дава дополнителна уникатност на моделот. Може да биде елегантно пополнување кон палетата од долен веш што ви ја предлагаме.