Хеланки со черепи модел 7880 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Хеланки со черепи модел 7880. Ако хеланките се ваш избор, тогаш пробајте малку посмела и младешка, бунтовна комбинација со овие хеланки. Изработени се од црн, еластичен материјал кој е декориран со бели апликации во вид на черепи. Интересен избор кој можете да го комбинирате со кратки панталони, фустанчиња, тексас здолништа и други комбинации