Мрежести хеланки модел 7881 - Бутик Црвенкапа ! Најевтини ! Најдобри !

Мрежести хеланки модел 7881. Нестандардни хеланки изработени од мека, крупна, плетена мрежа. Должината им е до средината на потколеницата. Може да ги носите место мрежести чорапи или хулахопки, особено ако сакате вашите стапала да бидат слободни, или пак едноставно обожавате хеланки.