енски комбинезон модел 81033 - Бутик Црвенкапа, Најдобри ! Најевтини ! Нјквалитетни

Женски комбинезон модел 81033. Секси целосен комбинезон 81033, изработен од мека крупна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со дезен на ружи има еластични прерамки, мало деколте и отвор на долниот дел кој ги открива интимните делови и дел од задникот.