Женски комбинезон модел 81037 - Бутик Црвенкапа ! Најевтини ! Најдобри !

Женски комбинезон модел 81037. Секси целосен комбинезон, изработен од мека крупна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со една еластична преркамка околу вратот, мало деколте и отвор на долниот дел кој ги открива интимните делови и дел од задникот.