Женски комбинезон модел 8923 - Бутик Црвенкапа! Најевтини ! Најдобри !

Женски комбинезон модел 8923. Секси комбинезон, изработен од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со ракавици без прерамки и има длабоко деколте.Отворот на долниот дел дозволува да водите љубов без да има потреба да го соблекувате.