Женски комбинезон модел 8950 - Бутик Црвенкапа ! Најевтини ! Најдобри !

Женски комбинезон модел 8950. Секси боди со подвезици и хулахопки. Изработен е од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото. Големината универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.