Женски комбенезон модел: 8955 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Женски комбинезон модел: 8955. Секси комбинезон, изработен од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Комбинезонот е со тенки, еластични прерамки и не многу длабоко деколте. Отворот на долниот дел дозволува да водите љубов без да има потреба да го соблекувате комбинезонот.