Женски комбинезон модел: 81013 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Женски комбинезон модел: 81013. Моделот е изработен од мека ликра со мрежест дезен. Комбинезонот е од брендот Vaqua и одговара на повеќето жени. За максимално да го искористите дизајнот на комбинезонот, не носете друга долна облека и водете љубов слободно и со ова парче облека на вас!