Женски комбинезон модел: 8952 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Женски комбинезон модел: 8952. Секси боди кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Тангата не е вклучена во комплетот. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.