Шарена мини ташна паричник - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Шарена мини ташна паричник. Вака се нарекува бидеќи буквално може да се користи и како ташна и како паричник, затоа што има мобилен синџир којшто може да се става и вади по потреба. Изработен е од кожа има три засебни прегради и може да се користи во секоја пригода. Повелете, цената е одлична !