Паричници со Ѕвезди - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Паричници со Ѕвезди. Прекрасни паричници со украсен дезен на ѕвезди. Составен е од три засебни прегради. Го имаме во две бои, Црвена и Бежова. Повелете, цената е супер !