Кожен паричник - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Кожен паричник. Прекрасен црн кожен паричник, составен е од четири засебни прегради. Многу е практичен и функционален. Цената е намалена, повелете ! Го имаме исто така и како модел со сина еко кожа на средината. Повелете !