Кариран паричник - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Кариран паричник. Прекрасно изработени паричници од високо квалитетна еко кожа со кариран дезен во различни бои. Паричникот е со три засебни прегради и е многу функционален и практичен. Повелете.