Полукружно ташниче - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Полукружно ташниче. Кожено ташниче со едн преден и еден заден патент од брендот на ташни Alessio. Ташната има мобилна долга рачка која што се вади по потреба. Наменета е за секакви пригоди и е многу типска. Цената е намалена. Повелете !