Црн ранец - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Црн ранец. Ранецот е изработен од совршена еко кожа. Има две засебни прегради со два патенти и еден преден засебен дел со два притискачи. Наменет е за секакви пригоди и прилики и може да се комбинира со секаква облека. Многу е практичен и квалитетен. Не пропуштајте ! Цена одлична !