СТИЛСКИ РАНЦИ - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

СТИЛСКИ РАНЦИ. Ранците се изработени од еко кожа со две прегради со засебни патенти. Ги имаме во три бои. Бела, Бежова и Кафеава боја. Наменети се за секојдневна употреба, многу се практични и стилски. Цената е намалена, повелете ве очекуваме !