МАЛИ СТИЛСКИ ТАШНИ - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

МАЛИ СТИЛСКИ ТАШНИ. Ташните се изработени од кожа и се од модната марка на ташни  Y & F collection. Составени се од еден заден засебен патент и еден внатрешен патент. Наменети се за секојдневна употреба и може да се комбинираат со секаква облека. Ги имаме во три бои. Бела, Бежова и Црна. Повелете !