Патна торба со две колца - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Патна торба со две колца. Торбата е многу практична и многу наменска. Составена е од три засебни прегради и три патенти, има две колца на левата страна и една голема пластична рачка која што е сместена во внатрешноста на торбата и се вади по потрена. Торбата е изработена од одлична еко кожа со интересна слика.