Паричник bag to bag - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Паричник bag to bag. Го имаме во сребрена и во кафеава боја. Паричникот се состои од четири засебни прегради и е изработен од одлична еко кожа. Не пропуштајте. Количините се ограничени !