Летна патна торба - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Летна патна торба. Прекрасна летна ташна од брендот на ташни Bag to Bag, составена е од две големи плетени рачки, мал паричник, и везен дезен од топчиња во различни бои од по страните. Материјалот е одличен и не пропушта вода. Ташната е наменета за летните денови и е многу практична за носење на секакви работи за на плажа. Цената е намалена и ги имаме во две бои, Сина и светло Портокалова.