Ташна за лаптоп - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Ташна за лаптоп. Високо квалитетни ташни за лаптоп за 15 и 17 инчи, од реномираната Италијанска марка ANGEL. Ташните се состојат од три засебни прегради со патенти и една долга мобилна рачка за на рамо. Ги имаме во две бои, Сина и Сива. Цената е прифатлива за овој високо квалитетен бренд. Повелете !