НЕБЕСТО СИНА ТАШНА - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни !

Небесто сина ташна. Ташната е од реномираниот моден Италијански бренд Lucky Star. Ташната е изработена од светло сина кожа со две внатрешни засебни прегради и еден заден патент. Има исто така и мобилна долга рачка за носење преку рамо која што може да се вади и става по потреба.