Златна ташна модел 011 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни

Златна ташна модел 011.Ташната е од брендот Silvio. Изработена е од прекрасна еко кожа, има две внатрешни прегради, еден заден патент и две долги рачки за носење. Предниот дел од ташната е како резбарен со многу интересен дезен. Повелете