Спортска женска ташна - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Спортска женска ташна. Ташната е од реномираниот Италијански бренд на ташни CHARM & SHAPE. Составена е од две големи рачки коишто можат да се подесуваат на должината, има две независни странични прегради, еден патент на задната страна и две внатрешни засебни прегради. Материјалот е од високо квалитетна еко кожа.