Машка ташна модел 012 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка ташна модел 012 со 3 патенти, изработена е од чиста кожа. Исто така составена е од три засебни прегради со три патенти има и голема рачка за носње на рамо и на задниот дел има преграда – место каде што може да се стави на колан. Цената е одлична Повелете ! ! !