Машка ташна модел 014 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка ташна модел 014 со 3 патенти, изработена е од платно. Исто така составена е од три засебни прегради со три патенти има и голема рачка за носње на рамо и на задниот дел има преграда. Цената е одлична Повелете ! ! !