Машка ташна модел 015 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка ташна модел 015 со 3 патенти, изработена е од платно. Исто така составена е од четири засебни прегради со три патенти, има и голема рачка за носње на рамо и на задниот дел има преграда. Цената е одлична Повелете ! ! !