Машка ташна модел 016 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка ташна модел 016 со 3 патенти, изработена е од платно. Исто така составена е од три засебни прегради со три патенти, има и голема рачка за носње на рамо. Цената е одлична Повелете ! ! !