Машка ташна модел 017 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка ташна модел 017 со 4 патенти, изработена е од платно. Исто така составена е од четири засебни прегради со четири патенти, има и голема рачка за носње на рамо. Цената е одлична Повелете ! ! !