Црна ташна модел 013 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Црна ташна модел 013. Овој модел на ташна е од модниот бренд The Grace Bags. Ги имаме во две бои како Црна и Сина. ташните се составени од една предна преграда, еден патент позади и две засебни прегради на средината со два патенти. Ташните се нов модел и се наменети за секојдневна употреба употреба и можат да се комбинираат со секаква облека. Цената е намалена !