Црна ташна модел 016 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Црна, Црвена, Бежова ташна модел 016. Ташните се од Иатлијанскиот моден бренд од Милано Johnny & Johnny. Изработени се од совршена еко кожа со две внатрешни засебни пергради, а исто така имаат и долга мобилна рачка за носење преку рамо. Ги имаме во три бои, Црна, Бежова и Црвена. Многу се типски и модерни, најнова мода за 2018. Цената е намалена, повелете!