Женски Комбинезон модел 8877 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Женски Комбинезон модел 8877. Секси комбинезон, изработен од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Отворот на долниот дел дозволува да водите љубов без да има потреба да го соблекувате комбинезонот. Величината е универзална така што без проблем би одговарала на повеќето жени.