Син ранец модел 024 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Син ранец модел 024. Ранецот е од познатиот бренд на ташни и ранци Bag Garden. Изработен од совршена еко кожа со дезен на девојче. Многу е наменски и се користи и носи за секодневна употреба. Има една рачка за носење на рака, две задни прерамки и една внатрешна преграда.