Црн, кафеав и сив ранец модел 025 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Црн, кафеав и сив ранец модел 025. Ранците се од брендот Silvio. Составени се од една засебна преграда со патент, две малечки странични прегради и една голема преграда на средината со внатрешен засебен патент. Дезенот е прекрасен и се наменети за секојдневна употреба.