Машка ташничка модел 027 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка ташничка модел 027. Ташничките ги имаме во три бои и тоа Црна, Темно кафеава и Светло кафеава. Изработени се од одлична еко кожа и се најнова мода кај машките ташни од брендот на Lebailu. Составени се од четири засебни прегради и можат да се комбинираат со секаква облека. Цената е намалена, Ве очекуваме !