LONG LOVE - ПРЕЗЕРВАТИВ - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најевтини !

LONG LOVE – КОНДОМ.Long Love кондомите се најнов ревулуционерен пронајдок за да се спречи предвремената ејакулација кај мажите. Специјалната течност – лидокаин, витамин која што ја содржат овозможува, дури до 10 пати подолго водење на љубов со вашиот партнер без да ејакулирате предвреме. Кондомите се танки и еластични, (не се кинат лесно) чувството е одлично кај Вас и Вашиот партнер. Не го пропуштајте овој овој најнов современ производ за специјално намалена цена од само 100 ден. ГАРАНТИРАНО 100%