Машки ташнички модел 028 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машки ташнички модел 028. Ташничките се од брендот Leo & Co. Се состојат од четири засебни прегради, платнени се и ги имаме во две бои, Црно со Сиво и само Црно. Цената е промотивна – само 250 ден !