Машки ташнички модел 029 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машки ташнички модел 029. Ташничките се од брендот Leo & Co. Се состојат од три засебни прегради, платнени се и ги имаме во две бои, Црно и темно Сино. Цената е промотивна – само 250 ден !