Женски ташнички со дезен модел 031 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Женски ташнички со дезен модел 031. Ташничките се многу хипи и типски. Имаат прекрасен везен дезен со перден притискач за отворање. Исто така имаат и кожена танка долга рачка за носење преку рамо. Повелете цената е намалена.