ЛУБРИКАНТ СО АЛОЕ ВЕРА 50МЛ - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Медицински лубрикант за осетлива кожа. Лубрикантот е докажан во својот квалитет, накпродаван Германски, хербален пред се, значително ја зголемува влажноста за време на сексусалниот однос, ја ублажува сувоста на вагината, помага при намалување на интимната непријатност. Кристално чист и нежен за кожата. Овој лубрикант е совршен за употреба при анален, вагинален или орален секс