Сива Ташна Модел 044 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Сива Ташна Модел 04. Многу интересно дизенирана ташна, направена од еко кожа со преден и заден патент. Наменета за секојдневна употреба. Цената – одлична.