Машки Ташни Модел 056 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машки Ташни Модел 056. Машка голема ташна Бег. Високо квалитетна ташна од реномиранот бред Bag to Bag, изработена е од чиста кожа. Исто така составена е од четири прегради со два патенти на средината има и голема рачка за носње на рамо. Може да се носи во секаква комбинација и наменета за секоја пригода. Ги имаме во боите на Црна и Кафеава. Цената е одлична за ова високо квалитетна ташна. Повелете ! ! !