Сребрена Ташна Модел 056 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Сребрена Ташна Модел 056.  Ташните се од врвниот бренд на ташни Bag to Bag. Високо квалитетни ташни изработени од кожа, составени од две големи рачки, една голема мобилна рачка за носење преку рамо, предна и задна независна преграда и една внатрешна засебна преграда.