Женски Комбинезон Модел 8954 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Женски Комбинезон Модел 8954. Секси боди, изработено од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Тангата не е вклучена во комплетот. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.