Зелена Ташна модел 079 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Зелена Ташна модел 079. Одлично дизенирна ташна од Грчкиот бред “Bag to Bag” направена од одлична еко кожа и составена од две прегради, една задна и една предна. Наменета е за секојдневна употреба и може да се комбинира со секаква облека. Повелете, ташната е нов модел и цената е намалена !