Женски Фустан Модел 82017 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Женски Фустан Модел 82017. Секси фустан, изработен од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.